ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 5η

Συνεχίζουμε σήμερα με την άσκηση της πέμπτης ημέρας, ζητώ συγγνώμη από όλους και όλες σας , που καθυστέρησα να την αναρτήσω.
Πέμπτη ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας(εδώ)
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3- Γράψτε τους 10 βασικούς λόγους για τους οποίους δεν έχετε χρήματα στη ζωή σας σήμερα( δεν είσαστε πλούσιοι δηλαδή).
Μπορεί να είναι κάποιοι φόβοι σας, μπορεί να είναι κάποιες ιδέες που είχατε για να βγάλετε χρήματα αλλά τις απορρίψατε ή δεν τις τολμήσατε. Βασικά, αυτοί οι δέκα λόγοι που θα γράψετε είναι η αντίσταση που προβάλλει το υποσυνείδητό σας για την αλλαγή που θα γίνει στη ζωή σας.
Αφού γράψετε τους δέκα βασικούς λόγους για τους οποίους δεν είστε σήμερα πλούσιοι, πάρτε τον πρώτο λόγο που γράψατε και γελοιοποιήστε τον. Γράψτε για αυτόν τον πρώτο λόγο μια λογική εξήγηση, αιτιολογώντας το λόγο για τον οποίο αυτός ο λόγος δεν ευσταθεί, δεν έχει λογική υπόσταση. Γελάστε μαζί του!!!!
Κοιτάξτε τον εαυτό σας κατάματα στον καθρέφτη και πείτε του το λόγο και την αιτιολόγηση που γράψατε για αυτόν. Ευχαριστήστε το μυαλό σας που σας φροντίζει και σας προσέχει.
Μετά, μπορείτε να κάνετε αν θέλετε την ακόλουθη θετική δήλωση:
Παρόλο που αντιστέκομαι στην αλλαγή, που δεν είμαι σίγουρη-ος  πως να γίνω επιτυχημένη-ος, επιλέγω τώρα να αγκαλιάσω αυτές τις δυναμικές, θετικές αλλαγές γιατί γνωρίζω πως μπορώ να έχω οτιδήποτε πιστέψω. Και θέλω επιτυχία, χαρά και ελευθερία!
Αυτά για σήμερα, καλή δύναμη να έχουμε όλες και όλοι  και καλά κέρδη
 
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *