ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 10η

Δέκατη ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας (εδώ)
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3- Η σημερινή άσκηση είναι μια από ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επισπεύσετε την συνείδηση της αφθονίας σας. Σας προτρέπεω να κάνετε κάποια μορφή αυτής της άσκησης καθημερινά, ακόμα κι αν την κάνετε με το μυαλό σας μόνο.
Το Σύμπαν είναι μαγικό. Σας υλοποιεί ό,τι σκεφτείτε και ότι εστιάσετε. Λειτουργεί με μαγικό τρόπο. Κάθε φορά που σας γεννιέται μια επιθυμία, ή έχετε μια πεποίθηση κάνει τα πάντα για να σας την υλοποιήσει . Ονομάζουμε τα μυστήρια του Σύμπαντος “θαύματα”. Ένα θαύμα είναι απλά το αποτέλεσμα της υλοποίησης της επιθυμίας μας με μαγικό και άκοπο τρόπο.
Έχουμε “εκπαιδευτεί” να πιστεύουμε πως οτιδήποτε επιθυμούμε θα το αποκτήσουμε μόνο με πολλή σκληρή δουλειά – όχι πως δεν χρειάζεται να κάνουμε κι εμείς κάτι για αυτό, δεν είναι όλα “πέσε πίτα να σε φάω” – και σίγουρα καταβάλλοντας μεγάλο κόπο και προσπάθεια στο τέλος καταφέρνουμε να πετύχουμε πολλά, όμως καταλήγουμε να έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο ίσως και σχέσεις ζωής με τον εαυτό μας και ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς.
Θα μοιραστώ ένα μυστικό μαζί σας !!! το Σύμπαν είναι καλό και θέλει απελπισμένα να μοιραστεί όλα τα καλά του μαζί σας. Το Σύμπαν είναι σαν μια μητέρα που δίνει κρυφά ένα κουλουράκι και ένα γλυκό σημείωμα μέσα στο κουτί με το φαγητό του σχολείου σας:)
Για σκεφτείτε πόσες φορές έχετε νοιώσει μια πελώρια λαχτάρα για κάτι? πόσες φορές έχετε βιώσει θαύματα στη ζωή σας;
Για τη σημερινή άσκηση θα χρειαστείτε το τετράδιό σας και περίπου είκοσι λεπτά από το χρόνο σας.
Βάλτε το χρονόμετρο στα 10 λεπτά και γράψτε μια λίστα με αυτά που είσαστε ευγνώμονες στη ζωή σας. Συμπεριλάβετε οτιδήποτε έχετε βιώσει στο παρελθόν, οτιδήποτε ζείτε τώρα ή οτιδήποτε έχετε τη βεβαιότητα πως θα έχετε στο μέλλον.
Καθώς φτιάχνετε αυτή τη λίστα, δώστε προσοχή σε αυτά που νοιώθετε. Δεν νοιώθετε όμορφα;
Χρησιμοποιώντας συνειδητά την ευγνωμοσύνη είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αλλάζετε την ψυχολογία σας κάθε στιγμή!!!!
Μόλις τελειώσετε, βάλτε για άλλα 10 λεπτά το χρονόμετρο και φτιάξτε μια λίστα με όλα τα θαύματα που βιώσατε στη ζωή σας. Γράψτε κάθε τι που σας έκανε να νοιώσετε θαυμάσια και χαρούμενα μόλις συνέβη στη ζωή σας.
Πόσες φορές σας καθυστέρησε ένα τηλέφωνο και μετά σας συνέβη κάτι χαρούμενο; Πόσες φορές χρειαζόσασταν κάτι κι ένας φίλος εμφανίστηκε από το πουθενά και σας το προσέφερε; Ολα αυτά είναι μικρά καθημερινά θαύματα που δεν τους δίνουμε σημασία αλλά συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας.
Έτσι θα συνειδητοποιήσετε πως τα θαύματα δεν συμβαίνουν σπάνια στη ζωή σας, αλλά συμβαίνουν συνέχεια και καθημερινά και αυτή η βεβαιότητα θα σας βοηθήσει να πιστέψετε πως όλα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα!!!
Αόρατες δυνάμεις δουλεύουν σκληρά για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε και ακόμα περισσότερα. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνες σας. Είστε αξιαγάπητες και προστατευμένες. Είναι ο Νόμος του Σύμπαντος. Ζήτα, Πίστεψε και Λάβε !!!!
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *