ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 17η

Το να είμαστε πλούσιοι και ευτυχισμένοι είναι η φυσική μας κατάσταση. Ενεργειακά, είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε ευτυχισμένοι.
Με το πέρασμα του χρόνου, πολλοί από εμάς αναπτύσσουμε πεποιθήσεις που μας κάνουν να σκεφτόμαστε πως χρειάζεται να κάνουμε “κάτι” για να μας “αξίζει” η αφθονία και η ευτυχία. Πιστεύουμε πως δεν μας αξίζει να βιώσουμε την αφθονία που είναι η φυσική μας κατάσταση.
Σκεφτείτε για ένα λεπτό. Ποιούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποιούμε για τους ανθρώπους που έγιναν πλούσιοι, εύκολα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια; Τι είδους πεποιθήσεις έχουμε για τους ανθρώπους που στάθηκαν “τυχεροί” με τα χρήματα;
Δεν είναι πάντα ωραίες οι σκέψεις μας για αυτές τις περιπτώσεις, έτσι; Είναι προτιμότερο να δουλέψεις σκληρά για να βγάλεις χρήματα, σωστά; Το να έχεις περισσότερα από όσα χρειάζεσαι θεωρείται απληστία και φανφάρα, σωστά;
Μαθαίνουμε από το περιβάλλον μας πως δεν μας αξίζει η αφθονία, πως είναι “αμαρτία” ή πως πλούσιοι γίνονται μόνο με ανορθόδοξους τρόπους οι επιτήδειοι.
Αυτό όμως δεν είναι εντελώς αλήθεια.
Σας αξίζει η αφθονία. Σας αξίζει να είστε πλούσιοι. Σας αξίζει να βιώνετε την ευτυχία καθημερινά για έναν και μόνο λόγο. Επειδή είστε ΕΣΕΙΣ!!!
Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Δεν χρειάζεται να ΓΙΝΕΤΕ κάτι πέρα από τον υπέροχο εαυτό σας για να σας αξίζουν η αφθονία και η ευτυχία.
Όταν δεν αποδέχεστε και δεν καταλαβαίνετε πόσο υπέροχα πλάσματα είστε, δεν θα επιτρέψετε ποτέ στον εαυτό σας να βιώσει την αφθονία που δικαιωματικά σας ανήκει.
Σκεφτείτε για μια στιγμή, σας έτυχε να κάνετε δώρο σε κάποιο άτομο και αυτό να ένοιωσε αμήχανα ή να μην το δέχτηκε καθόλου; Ίσως να σας είπε “αχ! όχι, δεν θα έπρεπε να το κάνεις αυτό. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Αυτό είναι πολύ ακριβό….”
Νοιώσατε ευχάριστα δίνοντάς του αυτό το δώρο; Σχεδόν το παρακαλέσατε να το δεχτεί……
Όταν δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να πιστέψει πως σας αξίζει να δεχτείτε ένα δώρο, τότε διώχνετε τον πλούτο μακρυά σας.
Ο πλούτος και η ευτυχία στέκονται έξω από την πόρτα σας και ελπίζουν, ελπίζουν πως θα τους ανοίξετε την πόρτα για να μπουν μέσα στο σπίτι σας. Αλλά δεν πρόκειται να τους ανοίξετε την πόρτα, μέχρις ότου πιστέψετε πως σας αξίζουν!!!

Δέκατη έβδομη ημέρα

1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας(εδώ).

2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

3-Σήμερα θα αρχίσετε να ερωτεύεστε τρελλά τον εαυτό σας. Όσο περισσότερο αγαπάτε τον εαυτό σας, τόσο πιο γρήγορα και πιο εύκολα θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να λάβει όλη την αφθονία που σας ανήκει.
Για να ολοκληρώσετε αυτήν την άσκηση θα χρειαστείτε το τετράδιό σας και αρκετό χρόνο  Ναι, σωστά διαβάσατε, είπα “αρκετό χρόνο”. Θέλω να κάνετε αυτήν την άσκηση μέχρι να νοιώσετε ότι τελειώσατε. Και μετά, θέλω να την ξανακάνετε σε μερικές ημέρες, μόνο που αυτή τη φορά θα διαρκέσει περισσότερο!
Σήμερα, θα γράψετε ένα γράμμα αγάπης στον εαυτό σας και γράψτε όλα τα υπέροχα, θαυμάσια, ένδοξα, φανταστικά πράγματα που αγαπάτε στον εαυτό σας.
Αν “κολλήσετε” προσποιηθείτε, τι θα γράφατε για τον εαυτό σας αν στα αλήθεια τον αγαπούσατε; Συνεχίστε να γράφετε μέχρι να φτάσει η στιγμή που δεν θα ξέρετε τι άλλο να γράψετε!
Θέλω να γεμίζετε τη μια σελίδα μετά την άλλη!!!

Απολαύστε το!!!!!!

Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry

4 thoughts on “ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 17η”

    1. @doris Καλησπέρα, κατ΄αρχήν καλώς όρισες στο σπιτικό μου, η 18η ημέρα δεν υπήρχε γιατί δεν είχα προλάβει να την αναρτήσω! Τώρα μπορείς να την διαβάσεις 🙂 Καλή συνέχεια στις ασκήσεις αφθονίας!!!!

      1. Καλώς σας βρήκα!!!!Νόμιζα ότι κάτι έκανα λάθος και δεν το έβρισκα!!!Σ’ ευχαριστώ πολύ!!!!:)

        1. Ευχαρίστησή μου!!! Αν έχεις κάποια απορία ή αν χρειάζεσαι κάποια διευκρίνηση για τις ασκήσεις ή για κάτι άλλο που θέλεις να μάθεις, μη διστάσεις να μου το γράψεις. Καλή συνέχεια με τις ασκήσεις και με το υπέροχο ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού σου:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *