ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 20η

Μέχρι τώρα μάθατε πως όταν έχετε μια αρνητική εμπειρία, είναι ένα μήνυμα από το Σύμπαν που σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε.
Όταν εστιάζεστε στις επιθυμίες σας, μπορεί να νοιώσετε μια έντονη αντίθεση με αυτό που θέλετε και αυτό που πιστεύετε πως μπορείτε να έχετε. Το σύστημα των πεποιθήσεών σας θα σας δείξει τι ακριβώς πιστεύετε πως μπορείτε να έχετε στη ζωή σας.
Οι “αποτυχημένες δημιουργίες” σας είναι απλά ένα πολύ καλό μάθημα. Είναι πολύ εύκολο να σας κατακλύσουν οι παλιές σας πεποιθήσεις που σας κάνουν να λέτε στον εαυτό σας πράγματα όπως :
“Αυτό συμβαίνει κάθε φορά. Ζητάω αυτό που θέλω, εστιάζομαι σε αυτό και …χαλάει ο κόσμος”
“Είμαι καταδικασμένη. Δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσω αυτό που επιθυμώ”
Γιορτάστε τις…”καταστροφές” σας! Είναι ένα δώρο ενσυναίσθησης, αντίληψης και κατανόησης που είναι σημαντικά αν θέλετε να κάνετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στις επιθυμίες σας, και στο σύστημα πεποιθήσεών σας για να έχετε τη ζωή των ονείρων σας.
Έχουμε την τάση να αγνοοούμε τα συναισθήματα που μας “ξεβολεύουν“. Αντί να δίνετε σημασία στα δυσάρεστα συναισθήματα βρείτε τρόπους για να τα απελευθερώσετε. Συνήθως, προσαρμόζουμε τις επιθυμίες μας για να ταιριάξουν με τις πεποιθήσεις μας.
Πόσες φορές δεν προσαρμόσατε τις επιθυμίες σας εξαιτίας της απογοήτευσης που νοιώσατε επειδή δεν πραγματοποιήθηκαν ακριβώς αυτά που θέλατε; Πόσες φορές δεν έχετε συμβιβαστεί επειδή δεν πιστεύατε πως ήταν πιθανό να αποκτήσετε αυτό που ονειρευόσασταν;
Εικοστή ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας(εδώ).
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Για τη σημερινή άσκηση θα χρειαστείτε το τετράδιό σας. Θα συνεχίσετε το ταξίδι για να απελευθερώσετε την ενέργεια των παλιών σας πεποιθήσεων.
Νοιώστε ενθουσιασμό για αυτήν τη διαδικασία. Αυτή η διαδικασία θα σας απελευθερώσει από τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις και θα σας μάθει να αποδέχεστε την απεριόριστη δυνατότητα που έχετε για να λαμβάνετε όλα όσα επιθυμείτε.
Για να ξεκινήσετε, σκεφτείτε το πιο μεγάλο σας όνειρο που θέλετε να υλοποιήσετε. Αν θέλετε, μπορείτε να σκεφτείτε ακόμα και κάτι ακόμα μεγαλύτερο, κάτι που θεωρείται πως είναι “άπιαστο” όνειρο για εσάς.
Εάν θα μπορούσατε να είστε, να κάνετε ή να έχετε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στη ζωή σας ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, τι θα ήταν αυτό;;;;;;
Νοιώστε πραγματικά αυτήν την επιθυμία σας.
Τώρα θα συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας που αφορούν αυτήν ή αυτές τις επιθυμίες σας.
Νοιώθετε λύπη, ντροπή, ενοχή, φόβο, αμηχανία, θλίψη ή ακόμα νοιώθετε απογοήτευση; ….Γιατί πιστεύετε πως δεν έχετε αυτό που επιθυμείτε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στη ζωή σας;;;;;
Γράψτε ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΙΩΘΕΤΕ .
Μπορείτε να δείτε πως η εξωτερική σας πραγματικότητα είναι η αντανάκλαση όλων όσων νοιώθετε;
Έχετε περιορίσει τα “θέλω” σας γιατί δεν γνωρίζετε πως να ξεπεράσετε αυτά τα περιοριστικά σας συναισθήματα και τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις;
Μπορείτε να να διακρίνετε πως αυτό το συναισθηματικό μοτίβο εμφανίζεται μεταφορικά και σε άλλους τομείς της ζωής σας;
Κάντε την ακόλουθη θετική δήλωση :
“Παρότι στο παρελθόν φοβόμουν να ζητήσω ότι επιθυμούσα, τώρα επιλέγω να απελευθερώσω τις επιθυμίες μου και τη φαντασία μου και γνωρίζω μέσα από την καρδιά μου και την ψυχή μου πως ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Τώρα, θα ήθελα να κάνετε την εξής ερώτηση στον εαυτό σας:
ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ;;;;;;
Σκεφτείτε το! Θα δουλέψετε πάνω σε αυτό τις επόμενες ημέρες.
Διασκεδάστε!!!!
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *