ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 7η

Συνεχίζουμε σήμερα με την άσκηση αφθονίας για την 7η ημέρα.
Έβδομη ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας (εδώ)
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Τη σημερινή άσκηση θα την επαναλαμβάνετε κάθε εφτά ημέρες. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε διαύγεια για το τι ακριβώς επιθυμείτε και τι πράξεις χρειάζεται να κάνετε για να έρθετε πιο κοντά στην υλοποίησή τους.
Θα χρειαστείτε πάλι το χρονόμετρό σας
Βήμα 1ο
Βάλτε το χρονόμετρο για ένα λεπτό και γράψτε ό,τι συναισθήματα θα θέλατε να νοιώθατε στη ζωή σας, (π.χ. χαρά, ειρήνη, γαλήνη, αγάπη κλπ)
Βήμα 2ο
Βάλτε το χρονόμετρο για 8 λεπτά και γράψτε όλα τα πράγματα που επιθυμείτε στη ζωή σας. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει, μην περιορίσετε τις σκέψεις σας. Μην ασχολείστε με λεπτομέρειες, απλά εστιάστε στο τι θέλετε, γράψτε τα πιο τρελλά σας όνειρα.
Βήμα 3ο
Βάλτε το χρονόμετρο για 6 λεπτά και πάρτε καθεμιά από τις επιθυμίες σας και γράψτε μια λίστα με τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε αυτήν την εβδομάδα για αυτές.
Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλα ή μικρά βήματα.
Μπορείτε να βλέπετε όσες φορές θέλετε και αυτό το βίντεο  που έχω δημιουργήσει και ουσιαστικά είναι ένας οπτικοποιημένος χάρτης θησαυρού για την επίτευξη της αφθονίας στη ζωή μας.
Αυτά για σήμερα.
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry


Comments

3 responses to “ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 7η”

  1. Γεια σας. Παραπανω γραφετε για ενα βιντεο που εχετε δημιουργησει το χαρτη του θησαυρου .Που μπορω να βρω το βιντεο

    1. Το βρηκα το βιντεο ευχαριστω!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *