ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 8η

Σήμερα συνεχίζουμε με την άσκηση αφθονίας της όγδοης ημέρας:
Όγδοη ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας (εδώ)
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Θυμάστε όταν ξεκινήσατε για πρώτη φορά να κάνετε κάτι καινούργιο πως ήταν; Δεν το κάνατε τέλεια. Αλλά αυτό δεν σας σταμάτησε γιατί ήταν κάτι που θέλατε να μάθετε. Το να μαθαίνεις νέα πράγματα χρειάζεται επανάληψη και χρόνο. Χρειάζονται 21 ημέρες συνεπής επανάληψης για να χτιστεί ένας καινούργιος νευροσυσχετισμός.
Υπάρχουν δύο είδη συνηθειών
α) Κάνω
β) Δεν κάνω
Χρειάζονται 21 συνεχόμενες ημέρες να κάνεις κάτι καινούργιο για να σου γίνει συνήθεια.
Χρειάζονται 21 συνεχόμενες ημέρες να ΜΗΝ κάνεις κάτι για να σου γίνει συνήθεια.
Σήμερα θα δημιουργήσετε καινούργιες συνήθειες. Πηγαίντε πάλι στη λίστα με τις επιθυμίες σας, διαλέξτε μια επιθυμία που “προσπαθείτε” να καταφέρετε και δεν γίνεται ακόμα και προσπαθείστε να βρείτε τι σας εμποδίζει για να την υλοποιήσετε.
Γράψτε τις πιθανές αμφιβολίες σας, τις πιθανές δράσεις που θα θέλατε ή έχετε κάνει και δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα. Βρείτε νέους τρόπους για να την υλοποιήσετε. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο, νέο τρόπο σκέψης, βγάλτε την αμφιβολία από μέσα σας. Χρειάζεται να το κάνετε συνέχεια για να αλλάξετε την παλιά τακτική σας και να αποκτήσετε καινούργια συνήθεια.
Καλή επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για όποια απορία έχετε ή για οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε. Απλά αφήστε το σχόλιό σας ή στείλτε μου email στο [email protected]
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry