ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 9η

Ελπίζω να συνεχίζετε να κάνετε τις ασκήσεις σας και να έχετε αρχίσει ήδη να βλέπετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, ακόμα κι αν αυτές αφορούν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε διάφορες καθημερινές καταστάσεις. Συνεχίζουμε με την άσκηση της 9ης ημέρας:
Ένατη ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας (εδώ)
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Σήμερα θα μιλήσουμε και πάλι για συνήθειες. Ας δούμε πρώτα κάποιες βασικές αρχές για υλοποίηση:
α)Για να δημιουργήσεις κάτι στη ζωή σου, χρειάζεται να γνωρίζεις τι θέλεις.
β) Κάποιες φορές όταν γνωρίζεις τι δεν θέλεις, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις.
γ)Η φαντασία σου είναι το πιο δυνατό όπλο για να σε βοηθήσει να πλάσεις την οπτική σου για να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις.
δ) Τα συναισθήματά σου είναι το σύστημα πλοήγησής σου που σε βοηθάει να γνωρίζεις εάν πιστεύεις πως θα καταφέρεις αυτά που θέλεις.
ε)Χρειάζεται να πιστέψεις πως μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις, για να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αποκτήσει αυτό που θέλεις.
στ)Όταν πιστέψεις πως μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις, τότε αρχίζεις να κάνεις τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να λάβεις αυτό που θέλεις.
ζ) Το όμοιο έλκει το όμοιο. Εκεί που δίνεις την προσοχή σου και εστιάζεσαι είναι εκεί που πηγαίνει η ενέργειά σου. Και φαίνονται τα αποτελέσματα.
Για να αλλάξεις λοιπόν, τους παλιούς σου νευροσυσχετισμούς που σου είναι πολύ οικείοι και έχουν μέσα τους όλα τα ….εφόδια για το χειρότερο δυνατό σενάριο που μπορεί να σου συμβεί, εάν αποφασίσεις να αναλάβεις δράση για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου, χρειάζεται προσπάθεια και λίιιιιιγο κόπο, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.
Δες λοιπόν πάλι τι λίστα με τις επιθυμίες σου, και γράψε για κάθε μια από αυτές, την κατάσταση που θα νοιώθεις μόλις υλοποιηθεί, π.χ.
Θέλω ένα τεράστιο σπίτι με 5 κρεββατοκάμαρες ->Θέλω ένα τόσο μεγάλο σπίτι γιατί τα παιδιά μου θα έχουν το καθένα το δικό του δωμάτιο για να χαλαρώνει. Θα είμαστε όλοι μαζί και θα κάνουμε πάρτυ.
ή
Θέλω ένα ολοκαίνουργιο Lexus GX470 -> Θέλω αυτό το αυτοκίνητο γιατί θα νοιώθω πολύ πλούσια-ow  καθώς θα το οδηγώ.
Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι χρειάζεται να κάνετε με τη λίστα σας.
Υπογραμμίζοντας τους λόγους, το μεγάλο σας ΓΙΑΤΙ γιατί θέλετε αυτό που θέλετε, δημιουργείτε την ενέργεια και την έμπνευση για να μείνετε εστιασμένες-oi  για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Το μεγάλο σας ΓΙΑΤΙ είναι αυτό που σας οδηγεί. Είναι ο καταλύτης που σας εμπνέει για να κάνετε την αλλαγή.
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *