ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 4η

Τέταρτη μέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας (εδώ)
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Σήμερα θα δώσετε προσοχή στα συναισθήματά σας που είναι το σύστημα πλοήγησής μας, γιατί το πως νοιώθουμε για όσα επιθυμούμε μας δίνει και το σήμα για να τα αποκτήσουμε. Αν παραδείγματος χάρη θέλουμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο και σκεφτόμαστε ότι θα είναι δύσκολο να το αποκτήσουμε, πως θα το συντηρήσουμε κλπ, τότε δεν πρόκειται να το αποκτήσουμε.
Ξαναδιαβάστε την ιστορία που γράψατε χτες και σημειώστε με κόκκινο στυλό ή μολύβι δίπλα από κάθε παράγραφο , τι συναισθήματα σας δημιουργούνται αυτά που έχετε δηλώσει-γράψει.
Ο σκοπός αυτής της άσκησης δεν είναι να σας κάνει να νοιώσετε άσχημα αλλά να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις.
 
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry


Comments

3 responses to “ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 4η”

  1. Melina Angelopoulou Avatar
    Melina Angelopoulou

    Μόλις τελείωσα δακρυσμένη την άσκηση της 4ης μέρας…ευχαριστώ θερμά για τις τόσο γλυκές στιγμές που ζω μέσα στο σπιτικό αυτό…
    Παρακαλώ αν γίνεται να μου υποδείξετε πού μπορώ να βρω τις ασκήσεις των ημερών μετά την 5η,ώστε να μπορέσω να συνεχίσω…
    Ευχαριστώ πολύ και στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου γι’αυτές τις όμορφες και ζεστές γιορτινές μέρες…

    1. mybellavista Avatar
      mybellavista

      @Melina Angelopoulou Καλώς ήρθες στο σπιτικό μου Μελίνα, σ΄ευχαριστώ τόσο πολύ για τα όμορφα σου λόγια. Θα αναρτήσω όλες τις ασκήσεις εδώ, έλειπα και δεν μπόρεσα να την αναρτήσω νωρίτερα την άσκηση της 5ης ημέρας. Οι ασκήσεις είναι από ένα ηλεκτρονικό βιβλίο -όπως γράφω και κάτω από κάθε άρθρο με τις ασκήσεις- που έτυχε να βρω στο διαδίκτυο πριν από καιρό και ονομάζεται EFT FOR EVERYONE της Karen Curry. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές που έστειλες, εύχομαι να είναι γεμάτη η ζωή σου κάθε μέρα με φως, αγάπη, ζεστασιά, ευτυχία και αφθονία 🙂

      1. Melina Angelopoulou Avatar
        Melina Angelopoulou

        <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *