ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 5η

Πέμπτη ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας (εδώ)
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3- Γράψτε τους 10 βασικούς λόγους για τους οποίους δεν έχετε χρήματα στη ζωή σας σήμερα( δεν είσαστε πλούσιοι δηλαδή).
Μπορεί να είναι κάποιοι φόβοι σας, μπορεί να είναι κάποιες ιδέες που είχατε για να βγάλετε χρήματα αλλά τις απορρίψατε ή δεν τις τολμήσατε. Βασικά, αυτοί οι δέκα λόγοι που θα γράψετε είναι η αντίσταση που προβάλλει το υποσυνείδητό σας για την αλλαγή που θα γίνει στη ζωή σας.
Αφού γράψετε τους δέκα βασικούς λόγους για τους οποίους δεν είστε σήμερα πλούσιοι, πάρτε τον πρώτο λόγο που γράψατε και γελοιοποιήστε τον. Γράψτε για αυτόν τον πρώτο λόγο μια λογική εξήγηση, αιτιολογώντας το λόγο για τον οποίο αυτός ο λόγος δεν ευσταθεί, δεν έχει λογική υπόσταση. Γελάστε μαζί του!!!!
Κοιτάξτε τον εαυτό σας κατάματα στον καθρέφτη και πείτε του το λόγο και την αιτιολόγηση που γράψατε για αυτόν. Ευχαριστήστε το μυαλό σας που σας φροντίζει και σας προσέχει.
Μετά, μπορείτε να κάνετε αν θέλετε την ακόλουθη θετική δήλωση:
Παρόλο που αντιστέκομαι στην αλλαγή, που δεν είμαι σίγουρη πως να γίνω επιτυχημένη-ος, επιλέγω τώρα να αγκαλιάσω αυτές τις δυναμικές, θετικές αλλαγές γιατί γνωρίζω πως μπορώ να έχω οτιδήποτε πιστέψω. Και θέλω επιτυχία, χαρά και ελευθερία!
 
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry


Comments

2 responses to “ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 5η”

  1. Καλημέρααα!!! χαιρομαι πολύ που ανακάλυψα το μπλοκ σου! πολλά μηνυματα αισιοδοξιας και αυτογνωσιας που ανοιγουν νεους οριζοντες στο νου!! να εισαι καλα να συνεχιζεις, σε ευχαριστούμε πολύ!! καλά Χριστουγεννα!! ***

    1. mybellavista Avatar
      mybellavista

      @Nikoletta Καλώς ήρθες στο σπιτικό μου Νικολέττα, σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Πέρασα και από το δικό σου blog, γράφεις πολύ όμορφα, μπράβο σου!!! Καλά Χριστούγεννα σε σένα και την οικογένειά σου, εδώ καταθέτω ένα κομμάτι από την ψυχή μου και γράφω αυτά που με βοήθησαν στην πορεία μου για να ανακαλύψω τον πραγματικό μου εαυτό 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *