ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 11η

Ενδέκατη ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας(εδώ)
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Η σημερινή άσκηση έχει να κάνει με το να δούμε πως το Όμοιο έλκει το Όμοιο. Ένα μέρος της σημερινής άσκησης είναι να δούμε τη ζωή μας και να εξετάσουμε το επίπεδο της δόνησης που στέλνουμε στον κόσμο.
Πως τρώτε το φαγητό σας; τρώτε βιαστικά και δεν κάθεστε χαλαρά να φάτε και να απολαύσετε το φαγητό σας; μαγειρεύετε για άλλους ανθρώπους και μετά καταλήγετε να πλένετε μόνη σας όλα τα πιάτα; αφιερώνετε πραγματικά χρόνο για να φάτε; μαγειρεύει κάποιος άλλος για εσάς;
Τώρα αναλογιστείτε όλους τους λόγους που έχετε γράψει που δεν έχετε τα λεφτά που επιθυμείτε στη ζωή σας. Μπορείτε να δείτε πως ο τρόπος που τρέφεστε είναι παρόμοιος με τον τρόπο των χρημάτων που έχετε;;;;
Όλες οι εμπειρίες της ζωής σας είναι απλά μεταφορές ή μηνύματα που στέλνετε στον εαυτό σας για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι δημιουργείτε.
Ας δούμε μερικά ακόμα παραδείγματα:
Αν χάνεστε συχνά, μπορεί να προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας και την κατεύθυνση στη ζωή σας.
Αν ελέγχετε συνέχεια το φωτάκι στο ταμπλώ του αυτοκινήτου , μπορεί να χρειάζεται να ανανεώσετε τον εαυτό σας. Μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι και να μην φροντίζετε τον εαυτό σας.
Αν δείτε στο δρόμο ένα λεπτό και δεν σκύψετε να το μαζέψετε γιατί δεν είναι και πολλά λεφτά, μπορεί να μην εκτιμάτε τα χρήματα που έχετε και τον εαυτό σας!!!!
Αυτά είναι μικρά μηνύματα που σε βοηθάνε να αναγνωρίσεις σε τι επίπεδο εκπέμπεις στο Σύμπαν και τι έλκεις στη ζωή σου.
Αν σου αρέσει ότι υπάρχει γύρω σου, τότε είσαι στο σωστό δρόμο.
Αν όμως δεν σου αρέσει ότι υπάρχει γύρω σου, τότε αυτό είναι που έλκεις και αυτή η άσκηση δεν έχει σκοπό να σε κάνει να νοιώσεις απελπισία ή αυτολύπηση, σκοπός της είναι να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το σημείο έλξης σου και να το αλλάξεις για να αποκτήσεις τη ζωή των ονείρων σου.
Επέλεξε μια εμπειρία σου που θα ήθελες να αλλάξεις, χρησιμοποίησε αυτά τα τρία βήματα “επίθεσης” για να δημιουργήσεις την καινούργια σου εμπειρία.
1) Ποιά επιθυμία σου σχετίζεται με την εμπειρία σου;
2) Πόσο ισχυρή είναι η πεποίθησή σου που σχετίζεται με αυτή σου την εμπειρία;
3) Τι κινήσεις χρειάζεται να κάνεις για να αλλάξεις αυτή σου την εμπειρία;
Κράτα σημειώσεις για όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, όσο μικρές και αν είναι και ετοιμάσου να αγκαλιάσεις την ανανεωμένη και αλλαγμένη σου ζωή !!!
Καλή μας δύναμη
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *