ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 15η

Δέκατη πέμπτη ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας(εδώ).
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Σήμερα θα μάθουμε μια δυνατή τεχνική που θα μας βοηθήσει να γεφυρώσουμε το κενό μεταξύ των επιθυμιών μας και στην υλοποίηση των ονείρων μας.
Το Σύμπαν μας ακούει συνέχεια, ξέρετε τι κάνει το Σύμπαν αυτή τη στιγμή; ακούει τις σκέψεις μας και τα λόγια μας και κάνει τα πάντα για να μας δώσει αυτό που σκεφτόμαστε και αυτό που λέμε. Γι΄αυτό προσέξτε τι σκέφτεστε!!!
Για τη σημερινή άσκηση θα χρειαστείτε ένα καινούργιο τετράδιο.
Θα γράψετε στο εξώφυλλό του ή στην πρώτη του σελίδα
Το βιβλίο της Θεϊκής Διαχείρησης.
Σήμερα θα παραδώσετε οτιδήποτε επιθυμείτε στη ζωή σας στον θεϊκό διευθυντή σας. Ο θεϊκός διευθυντής σας θα παραδώσει όλες τις επιθυμίες σας σε αόρατες δυνάμεις αγάπης που πετάνε τριγύρω σας και θα τους δώσει κάτι διασκεδαστικό να κάνουν! Η δουλειά σας είναι απλά να περιμένετε με χαρά την υλοποίηση.
Μέσα στο βιβλίο της Θεϊκής σας Διαχείρησης θα γράψετε όλα όσα επιθυμείτε. Μπορείτε να φτιάξετε μια λίστα. Μπορείτε να γράψετε ένα γράμμα. Μπορείτε να ζωγραφίσετε εικόνες. Μπορείτε να κολλήσετε φωτογραφίες στο βιβλίο των επιθυμιών σας.
Το αντικείμενο αυτής της άσκησης είναι να σας βοηθήσει να καταλάβετε πως από τη στιγμή που έχετε μια επιθυμία, θα πραγματοποιηθεί, εφόσον δεν κάνετε αντικρουόμενες σκέψεις με το μυαλό σας. Μόλις παραδώσετε τις επιθυμίες σας στον θεϊκό σας διευθυντή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτε άλλο πλέον.
Θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά.
Μόλις παραδώσετε τις επιθυμίες σας στον θεϊκό σας διευθυντή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτε άλλο πλέον.
Το παραδώσατε! Το ανέλαβε! Πραγματοποιήθηκε!!!!
Θα εκπλαγείτε αφού το κάνετε αυτό για λίγο καιρό, από το πως τα πράγματα που γράψατε υλοποιούνται μπροστά στα μάτια σας
Μπορείτε να γράψετε τα πάντα σε αυτό το βιβλίο σας, πράγματα τα οποία πιστεύετε τώρα πως δεν μπορείτε να τα αγοράσετε, επιθυμίες για πράγματα τα οποία σας φαίνονται “όνειρα θερινής νυκτός”. Μπορείτε να βάλετε τον θεϊκό σας διευθυντή να προμοτάρει την δουλειά σας !!!
Μπορείτε να ζητήσετε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!
O Θεός, το Σύμπαν είναι ΑΠΕΙΡΟ, αυτό να το θυμάστε!!!!
 
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry