ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 19η

Εχθές δουλέψαμε πάνω στην ενδυνάμωσή μας για να κάνουμε διαφορετικές επιλογές για τις προσωπικές μας εμπειρίες. Μπορείς να αλλάξεις τις εμπειρίες σου, αλλάζοντας την οπτική που έχεις για την πραγματικότητά σου.
Σήμερα θα μάθετε πως θα μετατρέπετε τις αντιξοότητες και τον πόνο σε ευκαιρία να υλοποιήσετε ακριβώς ό,τι επιθυμείτε στη ζωή σας.
Τα αρνητικά σας συναισθήματα ή οι αρνητικές σας εμπειρίες είναι πολυ δυσάρεστα και σίγουρα έχουν μια ισχυρή αρνητική επίδραση στη ζωή σας. Όμως, ο πόνος και η θλίψη είναι απλά “αρνητικά” συναισθήματα. Και τα συναισθήματά σας είναι απλά το σύστημα πλοήγησής σας που σας λέει πόσο κοντά βρίσκεστε στο να δημιουργήσετε αυτό που επιθυμείτε στη ζωή σας.
Είναι πολύ εύκολο να “κολλήσετε” με τα αρνητικά σας συναισθήματα. Κάποιες φορές μένουμε με αυτά τα συναισθήματα για πολλά χρόνια στη ζωή μας.
Αλλά θυμηθείτε πως τα συναισθήματά σας απλά σας κατευθύνουν προς ποια κατεύθυνση να πάτε. Όταν νοιώθετε άσχημα, απλά αυτό σημαίνει πως η ενέργεια και η εστίασή σας δεν είναι σε αυτό που πραγματικά θέλετε.
Αν συνεχίσετε να εστιάζεστε στις αρνητικές σας εμπειρίες, θα καταφέρετε μόνο να προσελκύσετε κι άλλες παρόμοιες αρνητικές εμπειρίες. Σκεφτείτε το για λίγο αυτό.
Πόσα ίδια “μοτίβα” έχετε στις σχέσεις σας, στον οικονομικό τομέα και στη δουλειά σας;

  • Έλκετε συνεχώς ακατάλληλα άτομα για να γίνουν σύντροφοί σας;
  • Βγάζετε χρήματα και γίνονται …καπνός;
  • Καταλήγετε πάντα να κάνετε μια δουλειά που μισείτε;

Αυτές οι επαναλαμβανόμενες εμπειρίες είναι απλά η εξωτερίκευση της αρνητικής σας εστίασης.
Αν πιστεύετε πως:

  • Πάντα προσελκύω μόνο παντρεμένους άντρες-γυναίκες για συντρόφους μου.
  • Δεν μπορώ να διαχειριστώ σωστά τα χρήματά μου.
  • Χρειάζεται να δουλέψεις πολύ σκληρά για να βγάλεις χρήματα.

Αν αυτές οι πεποιθήσεις ακολουθούνται και από επίπονες εμπειρίες, τότε ενισχύουν αυτές τις πεποιθήσεις και καταλήγετε να μπαίνετε σε ένα φαύλο κύκλο με επαναλαμβανόμενο μοτίβο.
Για να σπάσετε αυτά τα μοτίβα, χρειάζεται να δημιουργήσετε καινούργια και αυτό θα το πετύχετε ξεκαθαρίζοντας ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!
Δέκατη ένατη ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας(εδώ).
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Χθες γράψατε τι θα θέλατε να βιώνετε σε μια αρνητική κατάσταση. Σήμερα θα πάμε αυτήν την άσκηση λίγο παρακάτω.
Σήμερα θα ξαναγράψετε την χθεσινή σας ιστορία, μόνο που αυτή τη φορά θα την επαναδημιουργήσετε ακριβώς όπως θα θέλατε πραγματικά να είναι. Βγάλτε έξω όλο τον πόνο, γράψτε όλα τα θετικά και όμορφα συναισθήματα που θα θέλατε να βιώνατε, νοιώστε αγάπη και πληρότητα στην καινούργια σας ιστορία.
Καθώς γράφετε αυτήν την ιστορία, ξεκαθαρίστε τι ακριβώς επιθυμείτε να βιώσετε. Όταν τελειώσετε κοιτάξτε την κύρια επιθυμία που εμπεριέχετε στην ιστορία που γράψατε.
Γράψτε αυτήν την επιθυμία σας και γράψτε πάλι μια άλλη ιστορία, αυτή τη φορά μια ιστορία που θα αφορά το μέλλον, γράψτε για το πόσο υπέροχο είναι να βλέπετε πως αυτή η ιστορία βγήκε αληθινή στο μέλλον σας. Εστιαστείτε στην ενέργεια του πόσο όμορφα σας κάνει να νοιώθετε βιώνοντας την υλοποίηση των επιθυμιών σας.
Γράψτε όλες τις λεπτομέρειες και όλα τα στοιχεία που σας εξιτάρουν μέσα από την ιστορία σας.
Απολαύστε τη διαδικασία!!!
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *