ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 13η

Δέκατη τρίτη ημέρα
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας.(εδώ)
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Αφού από χθες γνωρίσατε την Εσώτερη Σοφία σας, σήμερα θα συνδεθείτε μαζί της και θα δώσετε προσοχή στο πως νοιώθετε καθώς ενώνεστε με αυτήν την ενέργεια. Ακούτε κάτι; Νοιώθετε κάτι; βλέπετε κάτι;
Καθώς δίνετε προσοχή στο πως βιώνετε την διαίσθησή σας, σημειώστε πως αυτό συνεχίζετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Μπορείτε να ζητήσετε από την Εσώτερη Σοφία σας να “δυναμώσει τον ήχο” της διαίσθησής σας για να μπορείτε να ακούτε καλύτερα. Αόρατες δυνάμεις αγάπης βρίσκονται πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.
Γράψτε την εμπειρία σας στο τετράδιό σας και να είσαστε συντονισμένοι με την Εσώτερη Σοφία σας.
Να θυμάστε να διασκεδάζετε !!!!
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry


Comments

2 responses to “ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 13η”

  1. καλησπέρα,
    θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:
    είμαι στην 12η ημέρα αλλά δεν νομίζω να τα κατάφερα.. να συνεχίσω αύριο στην 13η η να ξαναπροσπαθήσω την δωδέκατη..?
    ευχαριστώ

    1. mybellavista Avatar
      mybellavista

      @Kostas Καλησπέρα Κώστα, εξαρτάται από το τι εννοείς όταν λες πως “νομίζεις πως δεν τα κατάφερες”. Αν έχεις κάνει τις ασκήσεις των πρώτων 12 ημερών, μπορείς να συνεχίσεις με την 13η ημέρα, αν έχεις παραλείψει κάποια άσκηση προηγούμενης ημέρας τότε συνεχίζεις από την άσκηση της ημέρας που δεν έκανες. Το αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος δεν θα το δεις από τη μια μέρα στην άλλη, αν όμως κάνεις τις ασκήσεις με τη σειρά κάθε μέρα τότε θα ανακαλύψεις αρκετά πράγματα για τον εαυτό σου και θα αρχίσεις να βλέπεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Το σημαντικό είναι να μην είσαι ανυπόμονος και να δεις αυτήν τη διαδικασία σαν παιχνίδι, αυτό στο λέω γιατί όταν μας πιάνει ανυπομονησία, καθυστερούμε το αποτέλεσμα.
      Εάν δεν κατάφερες να κάνεις σωστά την άσκηση της 12ης ημέρας, μπορείς να την επαναλάβεις αν θέλεις, αν και, το καλύτερο θα ήταν να συνέχιζες στην 13η ημέρα και όταν τελειώσει όλο το πρόγραμμα των 30 ημερών, τότε να επαναλάβεις όποια άσκηση όποιας ημέρας επιθυμείς.
      Στη διάθεσή σου για ο,τι χρειαστείς.
      Βασιλική

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *