ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 22η

1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας(εδώ).
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Σήμερα θα εστιάσουμε και πάλι στο όνειρό σας. Διαλέξτε ένα από τα όνειρά σας που θέλετε να υλοποιήσετε και αφιερώστε λίγα λεπτά για να οραματιστείτε αυτό που επιθυμείτε.
Η διαδικασία του να γράφετε όλα όσα επιθυμείτε να αποκτήσετε και να έχετε είναι μια πολύ ισχυρή τεχνική υλοποίησης. Σας προτρέπω να γράφετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Βοηθάει επίσης, στο να ανακαλύψετε και ποιές είναι οι αντιστάσεις σας, όσον αφορά την υλοποίηση των επιθυμιών και των ονείρων σας.
Δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο, λίγα λεπτά αρκούν για να ξεκινήσει η διαδικασία ενεργοποίησής σας.
Σήμερα, θα θυμηθείτε και πάλι πως είσαστε ένα απεριόριστο παιδί του Θεού. Σήμερα θα γίνετε κυνηγός θαυμάτων! Θα βρείτε τουλάχιστον 5 ιστορίες απίστευτων υπέροχα πραγμάτων που συνέβησαν σε άλλους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να τους γνωρίζετε προσωπικά, ,μπορεί να είναι μια ιστορία που διαβάσατε στο διαδίκτυο. Γράψτε αυτές τις ιστορίες και κρατείστε τες στο τετράδιό σας.
Ρωτήστε τους φίλους σας ή την οικογένειά σας, “ποιό είναι το πιο αναπάντεχο, θαυμάσιο πράγμα που σου έτυχε;” Θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας την ιστορία τους. Και με αυτόν τον τρόπο, θα μάθετε πως οτιδήποτε υπέροχο θαύμα θέλετε να συμβεί στη ζωή σας, θα συμβεί και ο τρόπος που θα υλοποιηθεί δεν έχει καμία σημασία!
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry
 


Comments

4 responses to “ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 22η”

 1. Μήπως έχετε υπόψη σας κάποια ιστορία που μπορώ να διαβάσω απ το intenret?Σας ευχαριστώ!!

  1. mybellavista Avatar
   mybellavista

   @doris Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο σπιτικό μου! Αν θέλεις να διαβάσεις ολοκληρωμένες ιστορίες από βιβλία που αφορούν αυτοβελτίωση και αυτογνωσία, μπορείς να ανατρέξεις σε προηγούμενες αναρτήσεις μου, πηγαίνοντας στις Κατηγορίες “Αφηγήσεις με νόημα” (http://mybellavista.wordpress.com/category/%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CF%8C%CE%B7%CE%BC%CE%B1/) και “Ονειροπαγίδες” (http://mybellavista.wordpress.com/category/%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/), γράφω αποσπάσματα από βιβλία με διδακτικές ιστορίες.
   Αν πάλι θέλεις να διαβάσεις ολόκληρα βιβλία στο internet τότε θα χρειαστεί να μπεις σε sites όπως το scribd.com που σου επιτρέπουν να διαβάζεις και να κατεβάζεις αποσπάσματα από βιβλία και κάποιες φορές και ολόκληρα βιβλία με την προϋπόθεση να ανεβάσεις κι εσύ κάποιο έγγραφο εκεί. Γενικά, αν ψάξεις στο google τον όρο Free eBooks, θα σου εμφανίσει αρκετά σχετικά sites, μόνο που το υλικό είναι κυρίως στα αγγλικά. Ελπίζω να σε κάλυψα, αν θέλεις να μάθεις κάτι άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Σ΄ευχαριστώ.

 2. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!!

  1. mybellavista Avatar
   mybellavista

   @doris Ευχαρίστησή μου! Αν χρειαστείς κάτι άλλο, είμαι στη διάθεσή σου. Καλό διάβασμα!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *