ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 23η

1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας(εδώ).

2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Βρίσκεστε σε αυτόν τον πλανήτη για να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε. Το μυαλό σας και η συνείδησή σας μεγαλώνουν μαζί με το σώμα σας. Καθώς αναπτύσσεται μεγαλύτερη κατανόηση για τον κόσμο γύρω σας και για όσα συμβαίνουν, μεγάλωσε και  η ικανότητά σας να επιθυμείτε και να θέλετε περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα.
Έχετε παρατηρήσει πως, μόλις αποκτήσετε κάτι που επιθυμούσατε, θέλετε κάτι άλλο; Δεν υπάρχει τέλος στην επιθυμία σας. Πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμα που θα θέλατε… Για να εξελιχθείτε χρειάζεται να σκέφτεστε όλο και πιο μεγαλόπνοα.
Σήμερα, θα σκεφτείτε συνειδητά την πρακτική της εξέλιξης. Θα χρειαστείτε ένα τετράδιο. σήμερα θα επεκτείνετε την αντίληψή σας και θα βγείτε από την “ζώνη άνεσής σας”. Θυμηθείτε, ο Θεός και το Σύμπαν είναι απεριόριστα. Και το ίδιο είστε κι εσείς! Σε ότι εστιάζεστε, αυτό ακριβώς και θα λάβετε.
Όταν επεκτείνεις την εστίασή σου, ανοίγεις την πόρτα στην αφθονία με πιο μεγαλόπνοο τρόπο. Όσα περισσότερα πιστεύετε πως έχετε, τόσα περισσότερα θα λάβετε.
Ξαναγράψτε το όνειρό σας σε ιστορία, μόνο που αυτή τη φορά, ξεπεράστε το όνειρό σας! Μεγαλοποιείστε και ονειρευτείτε περισσότερα για κάθε στοιχείο που εμπεριέχει το όνειρό σας! Για παράδειγμα :ονειρεύεστε ένα σπίτι με 6 δωμάτια; τώρα γράψτε πως ονειρεύεστε ένα σπίτι με 12, με 30 δωμάτια!
Εξασκηθείτε στο να αυξήσετε την χωρητικότητα του ονείρου σας και να επεκτείνετε τις πλευρές όλων των δημιουργημάτων σας! Όταν αυξήσετε τις επιθυμίες σας, αυξάνετε και την ικανότητά σας να σκέφτεστε μεγαλόπνοα και θα αυξήσετε την ικανότητά σας να θέλετε μεγαλύτερα επιτεύγματα στη ζωή σας και να σκέφτεστε περισσότερο out of the box, δηλαδή “έξω από τα καθιερωμένα”.
Μπορείτε να λέτε και την εξής θετική δήλωση :
Παρότι παλιότερα περιόριζα τις σκέψεις μου, τώρα επιλέγω να κάνω μεγάλα όνειρα και να είμαι ευγνώμων για τις υλοποιήσεις των ονείρων μου.
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry
*********************************************************************************************************************
Υ.Γ. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους αγαπητούς φίλους-συνοδοιπόρους για την απουσία μου όλον αυτόν τον καιρό. Θα ήθελα και να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τις φίλες που επικοινώνησαν μαζί μου μέσω email και για το ενδιαφέρον που έδειξαν για αυτή μου την απουσία.
Το γεγονός που με έθεσε σε “αδράνεια” ήταν πως   ανακάλυψα τυχαία πως κάποιο “επώνυμο” site αντέγραφε αυτούσια τα άρθρα μου, χωρίς να κάνει κάποια αναφορά στην πηγή από όπου τα είχε πάρει και τα παρουσίαζε σαν δικά του. Επικοινώνησα με το blog, πρώτα αφήνοντας κάποιο σχόλιο κάτω από τα άρθρα τα οποία είχαν αντιγραφεί αυτούσια από το blog μου και κατόπιν  μέσω email μαζί τους. Η αντίδρασή τους ήταν επιθετική και χλευαστική (σ.σ. ίσως θεώρησαν πως επειδή είναι “επώνυμο” site μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς συνέπειες…) και εφόσον δεν εισακούστηκαν οι ευγενικοί λόγοι που τους παρέθεσα, αναγκάστηκα να επικοινωνήσω με την ίδια την Google η οποία σε θέματα προστασίας περιεχομένου στο Διαδίκτυο είναι πολύ αυστηρή. Έτσι, η Google επικοινώνησε με το “επώνυμο” site το οποίο αντέγραφε τα άρθρα μου και τους ενημέρωσε πως αν δεν γίνει ρητά αναφορά στην πηγή των συγκεκριμένων άρθρων (και ήταν πάρα πολλά αυτά που είχαν αυθαίρετα αντιγράψει) θα τους τα διαγράψει και εκτός αυτού, στις αναζητήσεις στο Google δεν θα δίνει πρόσβαση στη σελίδα τους αλλά θα αναφέρει πως “αυτή η σελίδα δεν εμφανίζεται γιατί παραβιάζει τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας του Διαδικτύου” . Με αυτόν τον τρόπο αναγκάστηκαν να συμμορφωθούν και το αποτέλεσμα ήταν πως έλαβα ένα email σε εντελώς διαφορετικό ύφος αυτή τη φορά από το  “επώνυμο” site, στο οποίο με ρωτούσαν αν…τους επιτρέπω να αναδημοσιεύουν “πάντα με αναφορά στην πηγή” άρθρα από το blog μου το οποίο τους αρέσει και το παρακολουθούν.
Να γνωρίζετε φίλοι μου πάντως πως, εάν διαθέτετε κάποιο blog ή κάποιο site και ανακαλύψετε τυχαία πως κάποιοι άλλοι αναρτούν δικό σας περιεχόμενο χωρίς να κάνουν αναφορά στην πηγή, τότε μπορείτε με απλούστατο τρόπο να απευθυνθείτε στην Google και θα δικαιωθείτε. Για λεπτομέρειες της διαδικασίας μπορείτε να με ρωτήσετε και θα χαρώ να σας βοηθήσω.