ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑ 26η

1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας(εδώ).

2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

3-Σήμερα θα συνεχίσετε να εργάζεστε στο περιβάλλον σας. Το περιβάλλον σας δεν είναι μόνο το σπίτι σας και τα πράγματα που σας ανήκουν, αλλά και η ενέργεια που βάζετε σε κάθετι που κάνετε, η μουσική που ακούτε, τα βιβλία που διαβάζετε, τα ΜΜΕ που παρακολουθείτε.
Δώστε προσοχή σήμερα σε όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε από τον κόσμο γύρω σας. Όταν ανοίγετε τον υπολογιστή σας, τι βλέπετε; Όταν μπαίνετε στο αυτοκίνητό σας, τι μουσική παίζει το ράδιο; Τι ταινίες βλέπετε στην τηλεόραση;
Σε τι είδους μηνύματα εκθέτετε τον εαυτό σας συνέχεια; Αυτά τα μηνύματα σας βοηθάνε να προχωρήσετε μπροστά; σας κάνουν να νοιώθετε καλά ή άσχημα;
Θυμηθείτε πως τα συναισθήματά σας είναι το τιμόνι σας. Όταν κάτι σας κάνει να νοιώθετε καλά σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Όταν κάτι σας κάνει να νοιώθετε άβολα σας απομακρύνει από τις επιθυμίες σας.
Όταν παρακολουθείτε ειδήσεις στην τηλεόραση ή μια ταινία και βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε είτε να εστιάσετε στο “κακό” που είδατε, είτε στην επιθυμία σας να διορθωθεί αυτή η κατάσταση για τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτό που παρακολουθείτε.
Όταν κατανοείται πραγματικά και συνδέεστε με τις επιθυμίες σας, συνδέεστε με την καρδιά σας. Η καρδιά σας είναι ένα τρυφερό, ενεργειακό κέντρο βασισμένο στην αγάπη. Θέλει να το ταϊζετε με αγάπη και καλοσύνη και σκέψεις και ιδέες που εστιάζονται στην δημιουργία αφθονίας για τον εαυτό σας, για αυτούς που αγαπάτε και για τον πλανήτη μας. Όταν κρατάτε την καρδιά σας ανοιχτή, γίνεται όλο και πιο εύκολο να εστιαστείτε στις επιθυμίες σας.
Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να δείτε την ενέργεια του περιβάλλοντός σας. Κάντε μια συμφωνία με τον εαυτό σας να αφαιρέσετε οτιδήποτε δεν σας κάνει να νοιώθετε χαρά. Βρείτε εναλλακτικές και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Ακούστε σε θετικά μηνύματα καθώς οδηγείτε, τραγούδια που μιλάνε για αγάπη και όχι για χωρισμό, αλλάξτε το σταθμό στο ράδιο μόλις ακούσετε κάποιο τραγούδι που μιλάει για πόνο, είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά σιγά σιγά θα δείτε πως δεν θα θέλετε πλέον να ακούτε αυτά τα τραγούδια ακόμα κι αν σας εκφράζουν τη δεδομένη στιγμή στην προσωπική σας ζωή!
Αλλάξτε κανάλι στην τηλεόραση μόλις δείτε κάποια δυσάρεστη σκηνή,  ή κλείστε την τηλεόραση και αφιερώστε αυτό το χρόνο για να γράψετε μια δήλωση για το όνειρό σας ή να το εμπλουτίσετε με περισσότερες λεπτομέρειες που σκεφτήκατε, ή περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή απλά χαρίστε στον εαυτό σας ένα χαλαρωτικό μπάνιο.
Η καρδιά σας είναι η πιο πολύτιμη πηγή σας. Διατηρείστε την ανοιχτή!
Όλος ο κόσμος, σας χρειάζεται να είστε ευτυχισμένοι για να εκπέμπετε αγάπη!
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *