ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑ 29η

1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας(εδώ).

2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3- Όλοι έχουμε ένα λόγο για τον οποίο ζούμε. Κάθε ζωή έχει ένα λόγο και ένα νόημα. Ίσως το νοιώθετε μέσα σας. Μπορεί να ξυπνάτε κάθε πρωί και να νοιώθετε πως υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε με τη ζωή σας αλλά δεν γνωρίζετε τι ακριβώς. Είναι σαν να έχετε ένα ξυπνητήρι μέσα στην ψυχή σας που χτυπάει και ανησυχείτε γιατί υπάρχει κάτι που έχετε να κάνετε αλλά δεν το ξέρετε.
Μπορεί ήδη να γνωρίζετε τι θέλετε να κάνετε. Τις προηγούμενες εβδομάδες ξεκαθαρίσατε τι θέλετε, ξεκαθαρίσατε τις πεποιθήσεις που σας εμπόδιζαν να λάβετε όσα θέλετε και δημιουργήσατε νέες συνήθειες για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε στη ζωή.
Προσδιορίσατε για ποιό λόγο θέλετε κάποια από τα πράγματα που θέλετε. Γίνατε σαφής για τα συναισθήματα που θα θέλατε να ζείτε στη ζωή σας κάθε μέρα.
Σήμερα θα προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω.
Είστε έτοιμοι;
Η σημερινή άσκηση έχει δύο μέρη. Θα κάνετε το πρώτο μέρος σήμερα και το δεύτερο μέρος αύριο.
Σήμερα θα ξεκαθαρίσετε και θα μάθετε ποιός είναι ο  Σκοπός της Ζωής σας.
Για να κάνετε αυτήν την άσκηση θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 λεπτά χωρίς να σας ενοχλήσει κανείς, απαλή μουσική, ένα άνετο μέρος να καθίσετε, το τετράδιό σας και ένα στυλό ή μολύβι.
Θα μάθετε ένα νέο τρόπο να συνδέεστε με την εσωτερική σας σοφία. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται “αυτόματη γραφή”. Η αυτόματη γραφή σας επιτρέπει να παρακάμψετε τη διαδικασία της σκέψης και να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση με την εσωτερική σας σοφία μέσα από ένα γραπτό κανάλι συνειδητότητας.
Ξεκινήστε την διαδικασία με μια πρόθεση. Στην κορυφή της σελίδας στο τετράδιό σας γράψτε την εξής πρόταση:
Σκοπεύω να συνδεθώ μέσω του γραψίματός μου με την εσωτερική μου σοφία. Όλες οι πληροφορίες που θα λάβω μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι πολύ σημαντικές και είναι για το καλό μου.
Τώρα καθίστε αναπαυτικά. Θα ξεκινήσετε τη διαδικασία παίρνοντας μερικές βαθιές χαλαρωτικές ανάσες.
Ξεκινήστε παίρνοντας πρώτα μια μεγάλη βαθιά αναπνοή και μετά πάρτε τέσσερις κανονικές σας ανάσες. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για άλλες τρεις φορές.
Μόλις τελειώσετε με τις αναπνοές, γράψτε τις ακόλουθες ερωτήσεις:
Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου;  Γιατί είμαι εδώ; Τι χρειάζεται να κάνω για να εκπληρώσω το σκοπό της ζωής μου;
Τώρα θα αρχίσετε να γράφετε την απάντηση. Κάποιοι από εσάς ίσως βρουν την απάντηση ενόσω γράφουν αυτές τις ερωτήσεις. Κάποιοι ίσως χρειάζονται πρώτα να τις ξαναδιαβάσουν (σ.σ. τις ερωτήσεις) και να ξεκινήσουν να γράφουν μια απάντηση. Δεν υπάρχει “σωστός τρόπος” για να το κάνετε αυτό. Απλά ακολουθείστε τη ροή και την ενέργεια της διαδικασίας.
Συνεχίστε να γράφετε μέχρις ότου ολοκληρώσετε. Όταν τελειώσετε ευχαριστήστε την εσωτερική σας σοφία για τη βοήθειά της. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και χαλαρώστε.
Τώρα ξαναδιαβάστε τις απαντήσεις σας. Τι μάθατε; Είστε στο σωστό δρόμο; Τι αλλαγές χρειάζεται να κάνετε; Ποιά πράγματα χρειάζεται να συνεχίσετε να κάνετε;
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτή τη διαδικασία κάθε φορά που πιστεύετε πως χρειάζεστε απαντήσεις σε μια σοβαρή ερώτηση. Αυτός είναι ένας πρακτικός και πολύ δυνατός τρόπος για να συντονιστείτε με την εσωτερική σας σοφία.
Καλή διασκέδαση. Περισσότερα θα πούμε αύριο!
 
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *