ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ημέρα 12η

Δωδέκατη ημέρα
Λοιπόν, για να κάνετε αυτήν την άσκηση χρειάζεται να βάλετε το χρονόμετρο για ένα τέταρτο και να έχετε κοντά σας το τετράδιό σας.
1-Διαβάζουμε το Μανιφέστο της Αφθονίας (εδώ)
2-Ρίχτε μέσα σε ένα κουμπαρά ή σε ότι άλλο εσείς σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό ένα συμβολικό ποσό, μπορεί να είναι 5 λεπτά μέχρι και 50 ευρώ!! Προσοχή, αυτά τα δύο πράγματα θα τα κάνουμε για τις επόμενες 30 μέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
3-Πριν ξεκινήσετε την άσκηση βάλτε μουσική, μια μουσική που σας ευχαριστεί και σας κάνει να νοιώθετε χαρά και ευφορία. Καθίστε αναπαυτικά σε μια άνετη καρέκλα ή πολυθρόνα.
Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και χαλαρώστε, βυθιστείτε στη χαλάρωση ακόμα περισσότερο.
Τώρα φανταστείτε πως υπάρχουν βαθιές ρίζες που μεγαλώνουν στις πατούσες σας. Αυτές οι ρίζες φτάνουν από τα πόδια σας μέχρι το κέντρο της γης. Δείτε αυτές τις ρίζες να μεγαλώνουν μέχρις ότου να τις νοιώσετε να αγγίζουν το κέντρο της γης. Ξεκουραστείτε για ένα λεπτό.
Τώρα αντλήστε ενέργεια από το κέντρο της γης μέσω από τις ρίζες σας, νοιώστε την ενέργεια στις πατούσες σας, στα πόδια σας, μέχρις ότου δείτε με τα μάτια του μυαλού σας, την ενέργεια της γης να στριφογυρίζει και να γίνεται μία χρυσή μπάλα στο ηλιακό σας πλέγμα.
Απλά περιμένετε για λίγο μέχρι να νοιώσετε την ενέργεια αυτής της χρυσής μπάλας βαθιά μέσα σας.
Τώρα φανταστείτε πως υπάρχει μια μικρή πόρτα ή ένα μικρό παραθυράκι στην κορυφή του κεφαλιού σας, και ταξιδεύει μέσα από το κεφάλι σας, στο λαιμό σας, στο στήθος σας και μετά συναντιέται με τη χρυσή μπάλα ενέργειας από τη γη στο ηλιακό σας πλέγμα.
Στα μάτια του μυαλού σας δείτε μια μεγάλη ακτίνα από εκτυφλωτικά λαμπερό φως να μπαίνει μέσα στο κεφάλι σας, να κατεβαίνει στο λαιμό σας, στο στήθος σας, και να φτάνει και να γίνεται ένα με τη χρυσή μπάλα ενέργειας στο ηλιακό σας πλέγμα.
Κρατήστε αυτήν την υπέροχη ενέργεια για λίγα λεπτά και απλά θαυμάστε την λαμπρότητα της ενέργειας μέσα σας. Δεν είσαστε υπέροχοι και τέλειοι?
Μόλις νοιώσετε έτοιμοι, θέλω να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και συνδεθείτε με την Εσωτερική σας Σοφία. Φανταστείτε πως η Εσωτερική σας Σοφία είναι μια όμορφη αέναη σοφή παρουσία που ζει μέσα στην καρδιά σας.
Αυτή είναι μια παρουσία που έχει μεγάλη εμπειρία και γνώση για την ζωή στη γη. Αυτή είναι μια παρουσία που γνωρίζει πως λειτουργούν όλα τα πράγματα και μπορεί να σας πληροφορήσει για ό,τι θέλετε.
Δείτε την Εσωτερική σας Σοφία, φανταστείτε πως μπορεί να μοιάζει αυτή η παρουσία.
Όταν μπορείτε πραγματικά να δείτε αυτήν την παρουσία μπροστά σας, ρωτήστε την Εσώτερη Σοφία σας ποιό είναι το όνομά της.
Να θυμόσαστε το όνομα που θα σας πει. Μπορείτε να λέτε αυτό το όνομα οποτεδήποτε χρειάζεστε συμβουλή ή καθοδήγηση.
Απλά καθίστε με την Εσωτερική σας Σοφία. Νοιώστε πραγματικά την ενέργεια αυτής της παρουσίας μέσα σας. Παρατηρήστε πως νοιώθει η καρδιά σας, πως νοιώθει το σώμα σας, τι σκέψεις κάνετε….
Επαναλάβετε αυτήν την άσκηση κάθε μέρα μέχρι να μπορείτε να νοιώσετε πραγματικά την παρουσία της Εσωτερικής σας Σοφίας.
Γράψτε το όνομα της Εσωτερικής σας Σοφίας σε μια καρτούλα και έχετέ την μαζί σας συνέχεια. Θα σας βοηθήσει να μπορείτε να την καλείτε όποτε τη χρειάζεστε ευκολότερα.
Θυμηθείτε να διασκεδάζετε με αυτήν την ενέργεια!!!!
Απόσπασμα από το ηλεκτρονικό βιβλίο  EFT FOR EVERYONE της  Karen Curry
Καλό διαλογισμό


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *